Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Je bevindt je op de website STAP-budget.nl of Opleidingvinden. Dat zijn beide onafhankelijke websites van Educata. Voor beide websites gelden dezelfde onderstaande voorwaarden en beperkingen. Door deze site te gebruiken stem je in met deze voorwaarden. De gegevens op deze website zijn slechts bedoeld ter informatie en kunnen zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. We doen er alles aan om de gegevens op onze website zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We zijn hiervoor wel afhankelijk van de aanbieders van opleidingen, trainingen, cursussen en andere leermiddelen. We staan daarom niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie, noch voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van de website. Aan de geboden informatie kun je geen rechten ontlenen. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies. Zonder verificatie of nader advies is gebruikmaking van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de gebruiker. Een gebruiker van deze site mag de informatie niet doorgeven, vermenigvuldigen of verspreiden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons. Als je via deze website een pagina raadpleegt van derden (bijvoorbeeld via een link), wijzen wij je erop dat deze informatie wordt verstrekt door de derde die op die pagina wordt genoemd. We aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze sites.

 

Weergave zoekresultaten

Op deze website helpen we je met het zoeken en vergelijken van de beste opleidingen en trainingen. De betreffende opleiders en/of opleidingen beschikken allemaal over geldig kwaliteitskeurmerk. Hieronder geven we je informatie over hoe onze zoekresultaten tot stand komen. De rangschikking van de zoekresultaten op deze website wordt volledig bepaald door algoritmes. De volgende parameters zijn relevant voor de algoritmes:

  • De compleetheid van de informatie: hoe completer de informatieverstrekking over de aangeboden opleiden en trainingen is, hoe hoger deze in de rangschikking komt. Met informatie bedoelen we bijvoorbeeld: of er concrete startdata zijn ingevuld.
  • Relevantie: hoe beter de beschrijving van de opleiding of training aansluit bij je zoekopdracht, hoe hoger deze in de rangschikking komt.

 

Aanbieders op deze website kunnen de rangschikking van de zoekresultaten niet beïnvloeden door betaling. Als aanbieder van de website ontvangen we een vergoeding voor een inschrijving of opgevraagde informatie.

 

Heb je je ingeschreven voor een opleiding of training?

Klik op deze link om de voorwaarden te downloaden.